BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Pracuj pro Resort Březová! Přehled pozic 2024

Pracuj pro Resort Březová, královnu v oblasti dětské rekreace, jak z hlediska vybavenosti našeho jedinečného resortu, tak z hlediska unikátního programového know-how! Staň se instruktorem u školních skupin, nebo vedoucím na některém z našich úžasných táborů. Tento rok také navíc otevíráme zajímavé pozice v TOP managementu. Čekáme na Tebe! A v tomto článku se dočteš vše potřebné!

Resort Březová není žádné obyčejné rekreační středisko. Je to resort, který disponuje vybavením, které jinde nenajdeš. Však si o něm můžeš docela podrobně přečíst na tomto našem webu, nebo i třeba na facebookových stránkách Outdoor Resort Březová. Jsme v našem oboru jasnou a všeobecně uznávanou jedničkou a je přece hezké pracovat pro ty nejlepší. Protože právě u jedničky v oboru se toho můžeš nejvíc naučit. Neříkáme, že práce u nás je lehká, máme určitě vysoké nároky, ale věř tomu, že za Tebou budeme stát, že Ti se vším pomůžeme, a že budeš součástí skvělého týmu, ať již u nás budeš pracovat dva týdny, celé měsíce, nebo třeba jen víkendy. A v případě pozic vypisovaných na TOP management - klidně i pořád. Pojďme se podívat jaké pozice nabízíme:

 

Instruktor zážitkových aktivit u školních skupin

Toto je teď nejaktuálnější pozice, protože se jedná o práci v období duben, květen, červen, září a říjen. Budeš instruktorem školních skupin, které míří na Březovou a na svůj pobyt se moc těší. Na vše budeš velmi pečlivě zaškolen a nic se neboj, v zádech máš zkušený tým, předem skvěle připravený program a hlavně dokonalé vybavení resortu, které čítá víc než 20 atrakcí. Ty jimi budeš školy provádět a volné prostory mezi nimi vyplníš nějakou z osvědčených týmových her, do kterých tě také zaškolíme. Denní čistá mzda je 1.200,- Kč, ubytování a především celodenní stravu máš u nás zdarma! Další korunky si můžeš přivydělat ještě navíc při nadstandardních aktivitách. Zaujala tě tato pozice? Vyplň nám prosíme formulář zde https://instruktoristan.cz/instruktori  A neboj se rozepsat. Čím víc toho o sobě napíšeš, tím lépe.

 

Vedoucí na letních táborech

Desítky tematik, téměř 70 turnusů, různé věkové skupiny táborníků, ale vždycky snaha dělat právě ten svůj tábor mimořádný a jedinečný. A každý vedoucí má v tomto ohňostroji zážitků, napětí a dobrodružství své nezastupitelné místo. Březová je o prázdninách prostě kouzelná. Mzda se liší podle délky turnusu. Pokud si myslíš, že máš předpoklady stát se součástí některého z týmu vedoucích na táborech v Resortu Březová, nebo dokonce už máš nějaké zkušenosti a uvažuješ do budoucna o pozici hlavního vedoucího, opět vyplň formulář ZDE https://instruktoristan.cz/instruktori  A neboj se rozepsat. Čím víc toho o sobě napíšeš, tím lépe.

 

 

Instruktor zážitkových aktivit pro rodiny

Tohle je spíš taková víkendová brigáda, ale velmi atraktivní. O vybraných víkendech totiž otevíráme Resort Březová rodinám. Jsou to 4 nebo 5 víkendů na jaře a zhruba stejný počet na podzim. Tady pak pracuješ jako obsluha některé ze zážitkových atrakcí - typicky lanové centrum nebo lezecké stěny. Za 7 hodin práce si vyděláš 1.000,- Kč, takže pokud jedeš na sobotu i neděli, odvezeš si za víkend 2.000,- Super brigáda a navíc dostaneš i oběd. Pokud Tě zaujala tato pozice, vyplň formulář ZDE https://instruktoristan.cz/instruktori a pojď do toho.

 

 

 

Společné pro všechny pozice:

Pro všechny pozice požadujeme morální bezúhonnost, komunikativnost, schopnost učit se novým věcem, zodpovědnost a nadšení pro tuhle práci. Všechno ostatní Tě naučíme.  

 

Nové pozice v TOP managementu

Tady se rozepíšeme trochu podrobněji. Stejně jako předchozí pozice i tyto popíšeme vlastními slovy a naprosto neformálně. Tím jak Resort Březová neustále roste, rádi bychom v našem vrcholovém managementu rozdělili síly. Prostě, máme sice radost, jak Březové neustále roste a zájem o ni je rok od roku větší, ale už zkrátka nastal čas, pustit nějaké pozice nové síle, která se jich s vervou chopí a my ostatní se budeme moci o to víc a specializovaněji věnovat naší práci a tím se budeme rychleji posouvat dál. Tohle je skutečně výzva pro někoho ambiciozního. A jaké oblasti bychom na nového člena managementu rádi předali? Jsou víceméně dvě. Byla by obrovská náhoda, kdyby Ti byly blízké obě dvě, ale v tom případě by to bylo bingo. Stačí když se najdeš v jedné z nich. Jedná se nám o:

 

A) Manažera instruktorů, táborových vedoucích a všech kdo pracují pro program na Březové. Netýká se to ostatního personálu (kuchaři, úklid údržba a spol. - tyto pozice si dále budeme řídit sami). Hledáme prostě šéfa instruktorů a vedoucích, toho, který bude hledat nové a nové talenty, pracovat se stávajícími a bude se neustále snažit posouvat tuto práci dál.  Protože lidé jsou pro Březovou nesmírně důležití. Ano, tohle je práce na celý rok. Nehodíme Tě do toho, minimálně první rok bys tuto pozici sdílel s naší ředitelkou Lídou. Pokud Tě tato pozice zaujala, napiš jí na lida@istan.cz  A tuto práci umíme velmi dobře ohodnotit. Mzdové podmínky a další podrobnosti Ti řekne Lída. Pokud se chceš o této pozici dozvědět více, klikni sem, podrobně jsme ji popsali v kartě "Šéfinstruktor"

 

B) Vedoucího marketingu

Březová žije na sociálních sítích, ale chce na nich žít ještě mnohem víc. A nejen na facebooku ale i na těch ostatních. Pokud jsi mistrem sociálních sítí a umíš na nich dělat i marketing, je to skvělé. Ale nejde jen o sociální sítě. Tak, jak roste Březová v investicích, musí prostě růst i povědomí o ní. Můžeš i vymýšlet nové produkty, ale hlavně to musíš umět dostat mezi lidi. Zacílit skupiny, umět udělat kvalitní kampaně...protože by ses divil(a), ale spousta lidí, dokonce i těch z blízkého okolí o Březové vůbec neví. Marketing je práce náročná a čím víc investujeme do Březové, tím víc je nám jasné, že potřebujeme někoho, kdo se o její věhlas bude starat i po marketingové stránce. Tuto práci doteď dělal spolu s investicemi Jirka a rád by si nechal pod palcem jenom investice a finance, aby se této oblasti mohl více a intenzivněji věnovat. A o marketing by se s Tebou rád ze začátku podělil a pak Ti ho ideálně celý přenechal. Tvojí starostí bude, aby se lidé o Březové dozvěděli a taky na Tobě bude, jak ji vnímají. A zcela na rovinu - Tvůj úkol bude, aby byla Březová každý rok vyprodaná, tak jak jsme zvyklí doteď.  Zajímá Tě to? Nevyplňuj formulář ale  rovnou napiš Lídě na lida@istan.cz  A tuto práci umíme velmi dobře ohodnotit. Mzdové podmínky a další podrobnosti Ti řekne Lída.

Přečteno: 4143x
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS