BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Termíny pro rodiny 2024

Březová se i v roce 2024 otevírá rodinám! Vybírejte z termínů, kdy bude úžasný zážitkový park v Resortu Březová vyhrazen výhradně rodinám! Na daný termín je nutné se vždy předem rezervovat. Termíny pro jaro jsou již vypsány a již je možno se rezervovat.

Základní jednotné vstupné do areálu pro rok 2024 je 280,-Kč. Vstupné není časově omezeno, areál zážitkového parku se otevírá v 10:00 a uzavírá v 17:00 hod. Děti do 3 let zcela zdarma.  V ceně vstupného jsou zahrnuty všechny atrakce zážitkového parku, kromě 3 příplatkových atrakcí a  využití bazénu.  V Resortu Březové NENÍ MOŽNO PLATIT KARTOU. Do areálu není povolen vstup se psy.

 

Termíny JARO 2024

 

(podzimní termíny budou vypsány 1. června)

Sobota 18. května REZERVOVAT
Neděle  19. května REZERVOVAT
Sobota 25. května REZERVOVAT
Neděle 26. května REZERVOVAT
Sobota 1. června REZERVOVAT
Neděle 2. června REZERVOVAT
Sobota 8. června REZERVOVAT
Neděle 9. června REZERVOVAT

 

 Co vás v roce 2024 na Březové čeká? V rámci základního vstupného 280,- Kč (děti do 3let zdarma)  je vám k dispozici:


1. Zbojnický hrad Sherwood

Novinka letošní sezóny. Zbojnický hrad Sherwood je již na první pohled impozantní pětipatrovou stavbou uprostřed vrbového háječku. Toto sídlo si zbudovali zbojníci a vábí všechny šikovné děti do své družiny. Po cestě tímto zbojnickým hradem se budou setkávat s jeho (skoro) živými obyvateli, kteří si je vyzkouší v celkem osmi napínavých úkolech! Tak jen vstup k nám, mladý zbojnický učedníku, tvůj první úkol začíná ve zbojnické maštali! A kůň ti dá první úkol! Kůň? Ano...on totiž mluví! A není jediný (skoro) živý tvor v tomto tajemném zbojnickém hradě.

 


2. Lezecké stěny v imitaci skutečné skály

Chceš si vyzkoušet svoji obratnost? Chceš splnit úkol, kdy máš zjistit, která zvířátka obývají naše skalnaté stěny? Máme pro tebe připraveno 5 lezeckých cest nejrůznější obtížnosti. Naši instruktoři tě oblečou do úvazku, připnou na absolutně bezpečné automatické jištění a ty si můžeš lozit po lezecké stěně věrně imitující skutečnou vápencovou skálu tak dlouho, dokud budeš mít v rukou sílu. A věř tomu, že to budeš chtít zkoušet znovu a znovu a budeš toužit dostat se výš a výš.

 


3. Středověká lezecká stěna na Strašidelné věži

Až tě omrzí lezení po skalních stěnách, máme tu jeden skutečný unikát! Tak ještě lezecký úvazek určitě nesundávej, a zkus si představit, že jsi tajný zvěd, který se musí vyšplhat na mohutnou věž! Pomohou ti vystouplé kameny, okenní římsy, díry ve zdi. Takovou lezeckou stěnu jsi ještě nezažil. Nahoru vedou tři cesty, takže si můžeš vybrat, nebo vyzkoušet rovnou všechny tři! A stejně jako ostatní lezecké stěny, i tato je určena pro malé i velké a samozřejmě i pro rodiče, pokud budou chtít.

 


4. Středověká strašidelná věž Karlštejn a její děsivé komnaty

TOP atrakce a novinka loňského roku. Vstup do útrob nejmohutnější věže v resortu a procházej jejími tajnými komnatami. Samy se ti budou otevírat tajné dveře, v místnostech se často něco hýbe a čeká tě spousta úkolů, strašidelných výjevů a zvuků. Čeká tě mnoho komnat v pěti poschodích! Od mučírny, přes tajnou alchymistickou pracovnu, přes sklepení, kde je ukrytý Gargoyl - hradní monstrum, královskou kapli, strašidelné podkroví až nakonec dojdeš do klenotnice. A to jsme mnoho místností ještě vůbec nezmínili! Strašidelná věž Karlštejn prověří tvoji odvahu dokonale!


5. Obří vzduchová trampolína

Hned vedle dětského hradu Notingham je další mimořádně oblíbené místo všech návštěvníků našeho zážitkového parku.

Vzduchová trampolína, kde se vyřádí všichni, od dvouletých až po dospělé.

Navíc je příhodně situována poblíž srubu s občerstvením, takže až vám dospělým dojdou síly a zasednete ke kafíčku, vaše děti mohou vesele dovádět na této úžasné atrakci.

.


6. Dětský hrad Notingham

Obrovské dětské hřiště s lezeckými skálami, tajnými skrýšemi, vratkými mostky, komnatami, 6ti věžemi propojenými mosty, skluzavkami a tobogány. Zbývá jen popustit uzdu fantazii a stanete se skutečným obyvatelem středověkého hradu! Hrad je tak velký, že se v něm najednou zabaví i 30 dětí. A až budete ty svoje chtít dostat dolů, připravte se na to, že nebudou chtít a budou se vám zde schovávat. Dobrou zprávou je, že hrad je v těsném sousedství srubu s občerstvením :-)


7. Pirátská stezka ve vzduchoprázdnu zakončená supertobogánem

Taková naše stezka v oblacích, lemovaná hradními věžemi. Dostanete se hoooodně vysoko, ale nebude k tomu potřeba lezecký úvazek. Překážky nejsou obtížné a kdybyste přeci jen spadli, všude vás zachytí záchranná síť. Po cestě vzhůru Vás budou provázet různá zjevení, strašidelné zvuky, tu a tam na vás ze sudu vykoukne pirát se stříkající bambitkou a možná vás pěkně pokropí. Stezka končí ve výšce kolem 12 metrů sjezdem dlouhým tobogánem.


8. Dva skvělé okruhy lanového centra s atraktivními překážkami

Lanové centrum v našem zážitkovém parku je nejfrekventovanějším a nejoblíbenějším lanovým centrem v České republice. Má unikátní překážky, kterých tu na vás čeká přes 20. Nejsou kdovíjak těžko, ale kromě odvahy a obratnosti a samozřejmě nutnosti překonat strach z výšky, je zapotřebí u nich i trochu přemýšlet, jakým způsobem je co nejlépe překonat. Obří pavučina, barmský most, záludné soudky, jízda v kádi, houpavé sítě, tyto a spousta dalších překážek se kterými jsme si obzvláště vyhráli čekají na děti i dospělé.


9. Dětské 4 patrové bludiště

Tady si přijdou na své ti nejmenší účastníci. Čtyřpatrový labyrint s dokonale měkčenými překážkami. Dokonce nám do něj často po čtyřech vlezou i rodiče a to když už musí jet domů a nemohou z něj děti dostat. A nahánět vzdorující dítě v tomto labyrintu není jednoduché. Na druhou stranu, my jejich snahu chytit své dítě sledujeme se zalíbením. Očividně se nám podařilo postavit něco, co děti baví tak, že se toho za žádnou cenu nechtějí vzdát :-)


10. Dolmenská čarodejnice a zakleté město v Temném údolí

Horká novinka letošní sezóny. U této novinky bude v provozu její první zjednodušená etapa, na příští rok se chystá její značné rozšíření. Mezi obrovskými balvany s skrývá malá dřevěná chaloupka. V ní přebývá stará čarodějnice. Nebojte se, není zlá a má pro vás úkol. Jste totiž ti jediní, kdo se mohou vydat zachránit zakleté město, které obsadily temné přízraky a chvíli na to všichni jeho obyvatelé zdřevěněli. Úkol pro děti i celé rodiny!

 


11. Pirátská vesnice

...s domečky, vorem, pirátskou tvrzí a lanovými mosty nad vodou a tajným úkolem. Tvým úkolem je najít úlomky nápisu z pirátské lodi, poskládat je a zjistit, jak se tato loď jmenovala. Její úlomky jsou roztroušeny po celé této malebné pirátské vesnici. Mohou být ve tvrzi, v některé ze šesti věží, které jsou spojené lanovými mosty, budeš možná muset nastoupit na vor a kousek se plavit a určitě musíš prolézt i rybářské chýše přímo v rybníku. Ale pozor! Může přijít i útok královského námořnictva! Jakmile zaduní palba, pozor na gejzíry vody od dopadajících dělových koulí! Také vesnice náhle ožije a piráti začnou vylézat ze svých skrýší!!!


12. Nízkolanový parkur - rodinná výzva!

Ať již malí, nebo velcí, děti nebo dospělí, pojďte si vyzkoušet vaši obratnost na našem nízkolanovém parkuru! Čeká tu na vás spousta překážek a některé jsou opravdu záludné. Nelezou se na čas, jsou především na obratnost a techniku. nejvíc si tento lanový parkur užijete, když nad každou překážkou v klidu popřemýšlíte. A můžete si dát v rodině i malou sázku, kdo dá nejvíc překážek bez pádu? Počítá se jen ta, kterou zvládnete napoprvé. Je to hodně o rovnováze a nemyslete si, že vaše děti snadno porazíte

 


13. Strašidelné muzeum s laserovým bludištěm

 Novinka letošní sezóny! Strašidelné muzeum, pečlivě střežené laserovými paprsky a vašim úkolem je ve stanoveném čase projít jeho prostory, nebát se toho že to v temném muzeu "trochu žije" dojít až do trezorové místnosti k trezoru, kde je ukryt tajemný kámen mudrců, který způsobuje, že exponáty v muzeu ožívají. To vše ve stanoveném čase, který nemilosrdně ubývá a z každým přerušením laserového paprsku ubude času najednou ještě více! Tahle výzva určitě není jednoduchá ale o to více si ji užijete!


A to ještě není vše. Všechny výše uvedené aktivity jsou obsaženy v základní ceně vstupného. Nabízíme ale i příplatkové aktivity, za velmi atraktivní ceny. Na místě si můžete podle času a zájmu dokoupit: 

.


14. Free fall

Opět v určitém časovém úseku je k dispozici atrakce, která je určena těm nejodvážnějším, kteří chtějí mít ve své paletě zážitků z Resortu Březová i pomyslnou "třešničku na dortu". 

Vylezte po schodech na nejvyšší věž našeho lanového centra, instruktor vás poté připne na speciální jištění, a pak se podívejte dolů.

Pod vámi je poctivých 15 metrů prázdnoty. Skočíte?

Příplatková atrakce za pouhých 80,- Kč


15. Projíždka na koních

Že jste ještě nikdy neseděli v sedle? Tak teď je ten správný čas to vyzkoušet.

Ať jste malí, nebo velcí, naši koníci jsou pro vás připraveni. mimochodem, máme malé i velké koně, takže se nikdo nemusí bát.

I do sedla vám pomůžeme :-)

 

Příplatková aktivita za 100,- Kč. Jezdí se ve vymezené časy, poukázky se zakupují ve srubu s občerstvením.  


16. Rýžování drahokamů či fosílií

Oblíbená aktivita na závěr celého dne. Ve srubu s občerstvením si můžete zakoupit pytel zvláštního písku a tajemného obsahu. 

Poté se odeberete k Sherwoodu, pod nímž se nachází náš nový rýžovací splav. Vezmete si jedno tradiční síto a už rýžujete.

A poklady jsou opravdu bohaté, žádné dva nebo tři drahokamy, ale plná hrst! Stejně tak můžete rýžovat fosílie nebo mušle nebo si koupit tzv. velký poklad a to budete skutečně koukat!


 

 

Naše vize

 

 

  • Chceme, abyste se tu cítili skvěle! Chceme, abyste tu prožili ne jednu nebo dvě hodiny, ale ideálně celý den
  • Pohoda! Ačkoliv atrakce a aktivity jsou velmi vzrušující, chceme abyste tu zažili maximální pohodu v našem krásném resortu uprostřed nádherné přírody Vysočiny
  • Budete se chtít vracet! Chceme, abyste odjížděli spokojení a chtěli se sem  vracet, protože vám tu zkrátka bylo hezky a dobře
  • Prakticky vše zahrnuto v základním vstupném! Nechceme, abyste u brány zaplatili vstupné a pak znovu platili u všech atrakcí, jak je velmi časté v jiných zážitkových parcích. Chceme, abyste za jedno vstupné měli krásný program na úplně celý den a jinde už neplatili.


Zůstaňte na Vysočině déle!

Protože k nám jedete často z velké dálky, možná ještě nevíte, jaké poklady skrývá Vysočina. Připravili jsme pro Vás přehled, kam vyrazit na Vysočině. Najdete jej v tomto článku. Vaší pozornosti rovněž doporučujeme stránky www.vysocina.eu


 

 

Tipy na ubytování

 

V Resortu Březová bohužel neposkytujeme ubytování pro rodiny a veřejnost. Rádi vám ale doporučíme velmi atraktivní ubytování v blízkém okolí a sice Hotel Sádek (cca 6 km od Březové) nebo Hospodářský dvůr Bohuslavice (cca 12 km od Březové). Obě tato místa mají své nezaměnitelné kouzlo a určitě zde budete spokojeni. Můžete si rovněž vybrat ze široké nabídky ubytování v UNESCO městě Třebíč


Těšíme se na vás!

 

Přečteno: 92949x
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS