BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Co nás čeká 2022

Na co se můžete těšit v roce 2022? Epidemie je (alespoň doufejme) pryč a tak se nám otevírá prostor k celoroční činnosti

Co nás čeká v roce 2022? Podrobný plán a kalendář činnosti, aktivit a akcí bude představen 15. dubna, v tuto chvíli velmi intenzivně skládáme jednotlivé akce do kalendáře, protože tento rok bude skutečně "nabouchaný až po strop"! Ale než vše převedeme do kalendářní podoby pojďme prozradit alespoň pár věcí, které nás čekají a na které se můžete těšit.


Týmová setkání

Týmová setkání už probíhají a dále probíhat budou, s vedoucími, hlavními vedoucími a dalšími členy týmu máme jen za tuto zimu za sebou už více než 120 formačních videosetkání, což v přepočtu vychází na téměř dvě setkání denně. Neuvěřitelné číslo, obrovské množství odvedené práce. Ano, tak vypadá příprava celoroční činnosti a letních táborů. Nutno říci, že všichni vedoucí a hlavasové toto dělají ve svém volném čase, pokud tedy nějaký vůbec mají. Nesmírně si toho vážíme. A to jsme ani nezmínili, kolik stovek hodin dobrovolné práce z vlastní iniciativy vložili do psaní příběhů, natáčení videí, vymýšlení programů ale i celoročních akcí. A musíme říct, že spousta těch nápadů je fakt skvělých. A každý to dělá tak trochu po svém. Někdo spíš píše příběhovku, někdo natáčí strhující videa, někdo vymýšlí nové stavby na armyzóně, někdo je až po uši ponořený v programovce, jiný zase velmi intenzivně komunikuje s dětmi, jiný se hodně stará o mladé nadějné talenty pro práci vedoucích a instruktorů. Každý dělá co umí a co je mu blízké, ale každý to dělá s láskou a skutečně velkým nasazením a dělá to pro ty ostatní. Je to krásné a obdivuhodné. A všem vedoucím, instruktorům za to jejich nasazení patří velké poděkování. Proč to tu píšeme? Je to hlavně pro vás, milí rodiče, námět k zamyšlení. Napadlo Vás někdy, kolik stovek a tisíc hodin dobrovolné práce ze svého, úplně z vlastní iniciativy věnují tito mladí lidé tomu, aby vaše děti byly šťastné, spokojené, něco nového se naučily? Zkuste o tom někdy přemýšlet, uvidíte, že z toho budete mít hezký pocit, že je tolik mladých lidí, kteří umí takto pracovat pro druhé.


Jezdecký kroužek

Koně k Březové patří a vždycky, když se tu na jaře objeví (na zimu je totiž máme ustájené jinde), je to znamení že přichází jaro. A že začínají jezdecké kroužky. Děti se u koní naučí zodpovědnosti a přirozenému respektu, který je důležitá při práci s koňmi. Pohybují se venku a jízda na koni jim napomáhá ke správnému udržování fyzické kondice a držení těla. Je to zábavná a velmi oblíbená forma sportu. Vaše děti naučíme základům ježdění. Při výcviku na jízdárně i v terénu je naučíme zvládat všechny chody jako je krok, klus a cval. Naučí se důvěře v koně, který ho veze. Pro ty odvážnější je tu příležitost překonávat sami sebe při skákání překážek. jezdecký kroužek je pro nás zároveň i inspirací k dalším podobným. Více si o jezdeckém kroužku můžete přečíst "ZDE"

Další kroužky

Máme jich několik v plánu a jak už jsme psali v úvodu, 15. dubna se dozvíte víc a věřte, že je na co se těšit! A postupně chceme nabídku kroužků rozšiřovat, abychom zde v našem mikroregionu plnili roli takového moderního "DDM" v mikroregionu a nabídli dětem ze širokého okolí možnost pravidelného vyžití. To je něco, co nás skutečně láká a co intenzivně připravujeme.


Instructor academy

Konečně máme kompletní Instruktor akademii, teda alespoň "e-learningovou verzi" této akademie. Teď probíhá příprava měsíčních témat a workshopů. Zájemců mezi mladými lidmi jsou desítky, ne-li stovky. Více se o naší akademii dočtete ZDE


Speciální akce

Na rok 2022 připravujeme hned několik speciálních akcí, které mají prezentovat činnost Adventure z.s. široké veřejnosti. Hned ve třech vybraných termínech by se měla představit široké veřejnosti na dnech pro rodiny naše středověká sekce STRONGHOLD. Připravuje se několik zajímavých stanovišť pro návštěvníky, celodenní tematický program a široká prezentace s aktivitami, které návštěvníky zaručeně vtáhnou do děje a věříme, že mnoho z nich toto úžasné téma nadchne a zcela pohltí. Další dva víkendy pro rodiny plánujeme zasvětit nějaké jiné tematice, kterou právě vybíráme.


LARP, Magazín, Brigády týmů a další...

Telegraficky - Na podzim se uskuteční velká třídenní LARP AKCE * Na podzim plánujeme vydání magazínu pro všechny naše příznivce * V září pořádáme velikou celodenní akci pro všechny obyvatele mikroregionu * Od května dále se prakticky každý víkend uskuteční nějaký týmový workshop či brigáda na tvorbě táborových rekvizit * V říjnu se uskuteční výšlap na Mařenku * A ještě mnoho dalšího.  

Letní tábory

Aktualizováno: Pro tuto chvíli intenzivně probíhají veškeré přípravy letních táborů, programovky, rozpočty, dolaďování týmů, materiál. A zájemců o letní tábory je značný převis, proto bylo přihlašování pro tuto chvíli uzavřeno. Pro náhradníky jej znovu otevřeme na začátku dubna.

 

 

 
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS