BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Letní tábory 2023

Informujeme všechny naše stálé táborníky i stovky zájemců o letní tábory, na které se letos nedostalo, že letní tábory na léto 2023 budou vyhlášeny jako tradičně 1. prosince 2022 a od tohoto data bude možno se na tábory také přihlašovat. A ohledně letních táborů 2023 máme pro vás skvělé zprávy! Více informací najdete v tomto článku.

Jaké nás čekají v roce 2023 novinky? Kolik bude turnusů? Kdy bude možné se přihlásit? Odpovědi na tyto otázky přinášíme v tomto přehledu:

 

Bude více turnusů!

Protože letní prázdniny v roce 2023 budou o několik dní delší, máme skvělou zprávu! Do prázdnin se vejde o jeden turnus navíc! Tím pádem budeme moci vzít více táborníků, než v roce 2022. Chceme upozornit, že tábory na rok 2022 byly vyprodány již začátkem února a zájem o dnes již legendární tábory na Březové je rok od roku vyšší. Proto doporučujeme rozhodně neváhat a přihlásit se na letní tábor co nejdříve po otevření přihlášek. Letní tábory zveřejníme na našem webu již v průběhu listopadu, přihlašování bude otevřeno ve čtvrtek 1. prosince 2022.

 

Budou nové atrakce!

Resort Březová se dál rozrůstá a příští rok otevře nové atrakce! Hlavní novinky roku 2023 jsou dvě: Strašidelné Muzeum a zásadně inovované Pirátské ostrovy. Strašidelné muzeum je jedním z největších projektů na Březové a v tuto chvíli se již nachází v testovací fázi a probíhají poslední úpravy. Je určeno malým i velkým, je nesmírně napínavé a vůbec není jednoduché! Těch, kteří jej dají na první pokus určitě nebude mnoho! Pirátské ostrovy také již finalizujeme a to zdaleka není vše. Vylepšení se dočká i známá strašidelná věž Karlštejn, a hlavně účastníci Dance campů a všichni milovníci táborových diskoték se mohou příští rok těšit na nový "diskoplácek" s novou aparaturou, novou stage a dokonalými efekty.

 

Nejlepší tábory v TOP Resortu v ČR

Tábory v Resortu Březová budou v roce 2023 slavit svoji jubilejní 20. sezónu. Za dvacet let se z Resortu Březová stalo místo, které nemá ve své oblasti v České republice žádné srovnání ani konkurenci. Se svým obrovským zážitkovým parkem, unikátním know-how v oblasti táborového programu a skvělou kvalitou dalších služeb jako např. stravování představuje vrchol nabídky dětské rekreace v České republice. Jak z hlediska táborů, tak z hlediska škol zájem dlouhodobě převyšuje nabídku.

 

 A co je nejdůležitější? Zapamatujte si, nebo si raději rovnou do kalendáře napište že pro vstup do světa těch nejúžasnějších dobrodružství v nejkrásnějším resortu v ČR:

 

1. prosince 2022 otevíráme rezervace!

 

Přečteno: 1797x

Galerie fotografií:

resort brezova 01.JPGresort brezova 02.jpgresort brezova 03.jpg
resort brezova 04.jpgresort brezova 05.jpgresort brezova 06.jpg
resort brezova 07.JPGresort brezova 08.jpgresort brezova 09.jpg
resort brezova 10.jpgresort brezova 11.JPGresort brezova 12.JPG
resort brezova 13.jpgresort brezova 14.JPGresort brezova 15.jpg
resort brezova 16.jpgresort brezova 17.jpgresort brezova 18.jpg
resort brezova 19.jpgresort brezova 20.jpgresort brezova 21.JPG
resort brezova 22.jpgresort brezova 23.jpgresort brezova 24.jpg
resort brezova 25.jpgresort brezova 26.jpgresort brezova 27.jpg
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS