BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Zimní „závody“ 2018

Po roce se nám opět podařilo zorganizovat zimní teambuilding v Jeseníkách. Oproti loňsku jsme se sešli v o něco nižším počtu, ale o to jsme si akci více užili. Náplní víkendu byla výměna zkušeností s indoor programem, ukázka výuky lyžování a snowboardingu, "slalomový závod" a návštěva Ski areálu Kopřivná. Třetí lednový víkend nás potrápilo počasí, ale nenechali jsme se odradit ani zimou ani silným nárazovým větrem, který nás místy málem odfouknul ze svahu.


Hrajem za každého počasí aneb když musím zůstat vevnitř

V pátek podvečer se všichni účastníci postupně slezli na Relaxe, kde nás po večeři čekala praktická ukázka indoor her. Na začátek jsme si procvičili své pantomimické, řečové a hmatové dovednosti u oblíbené hry Stavitelé, ve které se slepý dělník snaží postavit dle pokynů stavbyvedoucího, který mu slovně vysvětluje, co má dělat. Stavbyvedoucí přijímá pokyny od architekta, který však nemůže mluvit - tedy pomocí pantomimy vysvětluje, co se má stavět, jako jediný totiž zná zadání.

Druhá hra byla připravená na styl deskovky rozhozené po celém středisku, takže i ti, kdo Relaxu neznali, již nyní vědí o každém tajném zákoutí. U této hry jsme naběhali stovky metrů do schodů a zpátky a splnili spoutu nesmyslných úkolů. Posléze jsme potrápili hlavičky vo vědomostním kvízu a snažili se uhodnout všechny možné soundtracky u hádaní filmů a dokázat, kdo z nás je největší filmový maniak.

Vzhůru na svah!

Sobotu jsme strávili celý den na naši domovské sjezdovce ve Staré Vsi, kde jsme si ukazovali cvičení na zdokonalování jízdy na lyžích a snowboardu. Využili jsme u toho i pomůcky, kterými zpestřujeme výuku i dětem. Věru, že naši milí STAŇáci v sobě dítě nezapřou. Nejvíc je bavilo, když mohli jeden druhého mlátit pěnovou nudlí.

Odpoledne se postavil slalom, ve kterém jsme si změřili své síly. Vítězný čas by na olympiádu nestačil, ale pro nás byl tak akorát :) Před uzavřením vleku jsme ještě stihli zjistit, že přeskočit obyčejné lano není tak jednoduché, jak by se zdálo. No a nakonec večer, abychom se úplně zničili, tak jsme vyjeli na Kopřivnou, kde jsme 3 hodiny intenzivně jezdili a užívali poloprázdného areálu.

Akci hodnotíme opět na výbornou a děkujeme vedení firmy, že nám tyto akce umožňuje organizovat a finančně se podílí na jejich realizaci. Děkujeme a těšíme se na další z nich!

Přečteno: 3837x

Galerie fotografií:

Další fotografie: 
 1 
 2 
 3 
 4 
   předchozí  další 
DSC_2034.JPGDSC_2046.JPGDSC_2047.JPG
DSC_2053.JPGDSC_2074.JPGDSC_2075.JPG
DSC_2076.JPGDSC_2077.JPGDSC_2079.JPG
DSC_2081.JPGDSC_2082.JPGDSC_2085.JPG
DSC_2088.JPGDSC_2090.JPGDSC_2091.JPG
DSC_2092.JPGDSC_2096.JPGDSC_2101.JPG
DSC_2106.JPGDSC_2110.JPGDSC_2111.JPG
DSC_2113.JPGDSC_2114.JPGDSC_2119.JPG
DSC_2120.JPGDSC_2124.JPGDSC_2130.JPG
Další fotografie: 
 1 
 2 
 3 
 4 
   předchozí  další 
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS