BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Rezervace školních pobytů 2020

Vážení ředitelé, milí pedagogové! Rezervace školních pobytů 2020 jsou již spuštěny a my jsme pro Vás přichystali všechny důležité informace, a to nejen na rezervacích, ale i o novinkách na Březové a spoustě dalších událostí! Vyberte si termín na rok 2020 již nyní a usínejte o něco klidněji!

Těšíme se na Vás!

.


Desítky škol nedostaly termín...

...dokonce na stovky škol se v roce 2019 nedostaly termíny pro jejich pobyty! Celkem jsme museli zklamat 260 zájemců o školní akci se STANem, zvláště pak v měsících květen a červen, které byly zcela obsazené již během brzkých zimních měsíců! Tento trend pokračuje i v rezervacích na rok 2020 - v tuto chvíli máme rezervovaných více než 150 termínů, mnoho z nich je vyblokovaných opravdu velkými školními skupinami čítajícími více než 200 dětí v jednom termínu!



Nejen programové novinky na Březové 2019/2020

Každým rokem Březová přináší novinky, které jsou využívány v programech i ve chvílích, kdy mají děti volno, v minulém roce to bylo například dětské hřiště Nottingham se vzduchovou trampolínou, obě aktivity se každodenně těší obrovskému zájmu! V roce 2020 budou dokončeny a zprovozněny největší projekty v celé historii Březové, které nadchnou děti i pedagogy a obohatí tak Vaše pobyty v resortu!

Dokončeny jsou již rekonstrukce hlavní budovy, která získala zcela novou tvář!

Po areálu Březové přibylo spoustu míst vhodných k relaxaci, či hraní her "jen tak na louce", patří k nim malý vodopád, jezírko, spousta jednotlivých posezení, mostečky a osvětlené promenády mezi stovkami vysázených rostlin všech druhů i velikostí. Březová se v poslední době stala takovým malým arboretem v zážitkovém zázemí!



Novinky 2020

Březovou čekají zásadní další novinky ze kterých jmenujme třeba pirátskou tvrz, která rozšíří ty atrakce ve středisku, které jsou večer volně přístupné všem návštěvníkům, mezi hlavní atrakce které budou řazeny do jednotlivých tematických programů pak patří zbojnický hrad Sherwood plný interaktivních úkolů pro různé věkové skupiny účastníků a také nové Temné údolí, které přes den připomíná spící zakletou vesnici (pro menší žáčky) v noci se pak zde začnou probouzet tajemné síly a při nočních napínavých hrách si zde můžou vyzkoušet svoji odvahu zase starší žáci.

Všechny chaty a budova jsou vytápěny!

Pro vybrané programy můžete v roce 2020 využít i nově vybudovaného zázemí v kempu, a to samozřejmě za velmi výhodných cen pobytů! Více informací o kempu naleznete "ZDE"

Všechny novinky vám budeme postupně představovat ať už na našich webových nebo facebookových stránkách. Tak jako tak vás letos Resort Březová přivítá v té nejlepší formě a dosud největším rozsahu atrakcí aktivit a služeb.

Více si o novinkách můžete přečíst v tomto článku.



Nejdůležitější je rezervace termínu!

Pokud přemýšlíte o jakémkoli pobytu na střediscích STAN věřte, že ze všeho nejdůležitější je rezervace Vašeho termínu! Vše ostatní - výběr programu, finální upřesnění počtu míst atd. je možné řešit až později, nicméně volné termíny Vám nemůžeme zaručit ani téměř rok dopředu! Na rezervaci data je tedy nejlepší čas právě teď!


Školní pobyty Outdoor Resort Březová from STAN on Vimeo.

Přečteno: 7550x

Galerie fotografií:

Další fotografie: 
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 7 
   další 
14.JPGDSC_0031.JPGDSC_2207.JPG
DSC_2209.JPGDSC_2221.JPGDSC_4646.JPG
DSC_4648.JPGDSC_4669.JPGDSC_4671.JPG
DSC_4681.JPGDSC_4691.JPGDSC_4692.JPG
DSC_4694.JPGDSC_4695.JPGDSC_4699.JPG
DSC_8724.JPGbezova night1.JPGbezova night3.JPG
bezova night4.JPGbezova night5.JPGbezova night9.JPG
brezova001.JPGbrezova002.JPGbrezova003.JPG
lucrecia night09.JPGlucrecia night36.JPGlucrecia night37.JPG
Další fotografie: 
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 7 
   další 
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS