BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Letní tábory STRONGHOLD 2015

Rok 2015 je pro nejpopulárnější středověké letní tábory v ČR, tábory STRONGHOLD rokem mimořádným. V posledních letech přibývalo meziročně desítky nových táborníků a pokud se naplní naše odhady, již letos by měly tábory Stronghold překonat hranici 500 táborníků. A čím toto číslo oslavit lépe, než těmi nejlepšími tábory! Tady jsou!

.

.

.


Stronghold má letos opět zastoupeny turnusy v úplně všech věkových kategoriích. Pokud je malému hrdinovi pět let, zahájí jistě svoji kariéru táborem STRONGHOLD - Kouzla draků, pokud je mu více, pak postupuje dalším širokým výběrem turnusů. Letošní rok má kromě klasiky tři horké novinky: Stronghold - Černá růže, Stronghold - Řím a Stronghold - Germáni. Pojďme si ale nyní představit úplně všechny turnusy!



STRONGHOLD - Černá růže


1.-10. Července 2015, Březová, 10 - 17 let
Nástupce legendárního tábora Stronghold Saladin! Úplně nový svět, úplně nový příběh, více temnoty a dramatu, více akce a strhujícího napětí. Síly nejsou vyrovnané! Jsi vyvoleným obyvatelem Království Černé růže, nebo patříš do porobených království a musíš platit daň za život? A co s tím uděláš? Začíná nová epocha Strongholdu, přichází temný čas království, co má v erbu černou růži…10-ti denní tábor, pro všechny ve věku od 10-ti do 17-ti let! Více se o letošním táboře "STRONGHOLD - Černá růže" dočteš ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!


STRONGHOLD - 4 erby


22. - 31. Července 2015, Březová, 9- 13 let
Největší ze STRONGHOLDových táborů, již legendární turnus 4 erby! Skalnatý Azazelon, bohatý Rubion, Lesnatý Ardeon a úrodný Domen - rok od roku lepší velkovýpravný tábor pro všechny ve věku od 9ti do 13-ti let. Již 4 ročník nejklasičtějšího z táborů Stronghold. Letos nás čekají nové a větší bitvy, budeme stavět města, plenit úrodu nepřátel, vypalovat jim chýše, okrádat jejich obchodníky a mnohem mnohem více. Čeká nás také pokračování loňského příběhu, kdy jsme na zimu zanechali naší zemi Stronghold novému králi a jeho spojencům z Řádu. Kartu letního tábora Stronghold 4 erby najdeš ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!


STRONGHOLD - Tajemná tvrz


31.7. - 6.8. a 6.8. -12.8. 2015, 7 až 11 let, Březová
Nejoblíbenější středověký tábor pro malé hrdiny! Program letního tábora Tajemná tvrz je uzpůsoben nižšímu věku dětí, avšak jako na všech táborech Stronghold, i zde využíváme skvělého zázemí v podobě reálné dřevěné pevnosti, ležení historických stanů, dřevěných hraničních mostků a stovek táborových rekvizit určených přesně pro toto táborové téma! Letos opět pro velký úspěch ve dvou turnusech! Kartu pro letní tábor Stronghold - tajemná tvrz najdeš ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!

.


STRONGHOLD - Husité

21.8. - 27.8. 2015, 10 - 16 let, Březová
Vozová hradba proti křižáckému světu! Několik křižáckých řádů a států, majících za úkol rozprášit husity. Česká a německá šlechta, která se kloní chvíli na stranu husitů, chvíli na stranu křižáků, podle toho, co je pro ni zrovna výhodnější. Čeká nás velký střet ve velkých bitvách! U hranic stábů pak bývají tyto bitvy nejostřejší! Na tomto táboře nebudou chybět ani koně, ať již pro zapřahání do povozů, nebo pro zájemce o naučení se na koni sedět. Kartu dětského tábora Stronghold Husité najdeš ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!

.


STRONGHOLD - Řím

21.8. - 27.8. 2015, 10 - 15 let, Březová
Vzdej hold našemu císaři Marcu Aureliovi a přidej se k Římské legii! Pouze ti nejlepší dostanou příležitost připojit se k těmto profesionálním jednotkám vojáků a ve jménu císaře ukořistit Germánii z rukou barbarů! Ti, kteří nebudou tak dobří, dostanou možnost prokázat svou kvalitu v jednom z dalších vojenských oddílů. Projdete drsným fyzickým tréninkem a naučíte se ovládat mnoho zbraní, které využijete v mnoha bojích po boku legie. Přidej se i ty k našemu tažení, bojuj a zemři pro svého císaře. Roma victor! Více se ti tento letní tábor představí ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!


STRONGHOLD - Germáni

21.8. - 27.8 2015, 14 - 19 let, Březová
Po úspěšném táboře Stronghold Vikingové přichází jeho volné pokračování. Přesuneme se časem i prostorem, do Germánie kolem roku 172. Na rozsáhlém území Germánie žije mnoho kmenů, které spolu občas bojují o nadvládu v regionu, většinou se však zabývají rozšiřováním vesnic, farmařením, veselením a v neposlední řadě obřadními rituály. Naši zvědové podávají stále častější zprávy o výpravách Římanů k naším hranicím, pokud překročí řeku Dunaj, bude to znamenat válku. I ty můžeš být tím, kdo sjednotí Germánské kmeny proti společnému nepříteli a povedu armádu do rozhodujícího střetu. Letní tábor Stronghold Germania se ti představí ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!


STRONGHOLD - Ztracený poklad řádu

9.-15.8.2015, 8-12 let, Relaxa

Tábor určený mladším zájemcům o středověk a rytířství, kteří se odváží vydat po stopách bájeného pokladu, který zmizel po přepadení kláštera! A byl vůbec bájný? Zvěsti, které se poslední měsíce šíří po okolí o šťastlivcích, kteří tu a tam náhodně nalezli v hlubokých lesích vzácné nádoby, či mince přece nebudou zcela vymyšlené! Mezi sousedními královstvími vypuká boj o to, kdo první nalezne ztracený mnišský poklad a obohatí tím nejen svou truhlici, ale bude moci navrátit pradávné svitky nástupci opata, kterému nikdy nebyly doručeny. Letní tábor Stronghold Ztracený poklad řádu se ti představí ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!


STRONGHOLD - Kouzla draků


21.8. - 27.8. 2015, 5 - 8 let, Březová
Tábor určený pro ty úplně nejmenší malé rytíře a princezny! Pár měsíců v zámku krále Edgara probíhají neustálé oslavy dne, kdy byl nalezen Dračí svitek. Ve všech kronikách země bude zaznamenán den, kdy princezna Amélie a dva udatní princové se svými vojsky vyhráli nad nebezpečím. Navždy si ho budeme pamatovat jako den Dračího spojenectví. Letní tábor "Kouzla draků" se ti představí ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!

..

.

.


Všechny letní tábory Stronghold přivítají rády nejen své stálé účastníky, ale také jejich kamarády, kamarádky a úplné nováčky.



Související odkazy


Přečteno: 2229x
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS