BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Březová v roce 2016

Nejočekávanější novinky na Březové v roce 2016 plus fotky z aktuálně dokončených akcí. Březová se mění k nepoznání. Školy se mají už teď na podzim na co těšit a co teprve v příštím roce!

Kompletní představení všech novinek na rok 2016 Vám přineseme sice až 31. října na tomto webu prostřednictvím velké fotoreportáže, už nyní Vám ale prvních několik novinek představíme.


Dětský zážitkový park I. etapa dokončena




I. etapa byla dokončena a již je v plném provozu. Na přiloženém videu si můžete prohlédnout, jak si tuto novou atrakci právě užívají táborníci, kteří v tuto dobu pobývají na Březové


Zážitkový park Březová from STAN on Vimeo.


V tuto chvíli probíhá stavba II. etapy, kterou Vám již hotovou představíme 31. října tohoto roku.


Každý ví, jaké počasí nás provází tímto létem. Neskutečná vedra nás pronásledují na každém kroku. Příští rok však budeme proti takovýmto vedrům dobře vyzbrojeni. Již v září tohoto roku započne stavba nového Miniaquaparku na Březové. Jak bude vypadat si můžete prohlédnout na následující vizualizaci.


17. srpna tohoto roku se také konečně zahajuje dlouho očekávaná rekonstrukce hlavní budovy střediska. A to není zdaleka všechno. Ale počkejte si do 31. října, kdy Vám představíme další novinky a jak doufáme, i celou řadu fotek z realizovaných věcí.


Těšíme se na Vás v roce 2016!

Přečteno: 2669x
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS