BŘEZOVÁ letní tábory

Největší zážitkový park v ČR
Outdoor Resort

Autobusové svozy na podzimní tábory 2017

Naše podzimní dětské tábory jsou Vám nyní ještě blíže! Táborové svozy je možné rezervovat již od této chvíle! Neváhejte a rezervujte si místa pro své táborníky v autobuse z Prahy, či Brna do Březové i zpět. Čtěte více informací v článku o cenách, organizaci a nástupních místech.

Vážení rodiče, zde najdete podrobné informace o svozech dětí na letní dětské tábory. Čtěte prosím podrobné informace. Místo v autobuse pro cestu tam i zpět je nutné rezervovat předem pomocí rezervačního systému!


Svozy z Brna a do Brna

Z a do BRNA můžete využít dopravy pro Vaše dítě v rámci všech turnusů konaných v OR Březová. Místo v autobuse je nutné REZERVOVAT. Je nutné rezervovat každou cestu zvlášť.

Příjezdový den: Dítě tábor začíná a pojede z Brna do Březové - odjezd z Brna bude v 17:00 hod. Na místo se tak prosím s dítětem dostavte v 16:30 hod.

Odjezdový den: Děti se ve středisku poslední den naobědvají. Předpokládaný příjezd do Brna je ve 14:00 - 14:30 hod. Prosíme abyste zajistili, že nejpozději ve 14.00 hod bude na místě někdo, kdo si dítě převezme.

Odjezd i příjezd bude z parkoviště v křížením ulic Vídeňská a Bohunická tj. u Delta pekárny.


  • Nutnost rezervace místa v autobuse pro dopravu z či do BRNA: ANO
  • Cena jedné jízdy: (BRNO směr Březová nebo Březová směr BRNO) 100 Kč
  • Budete-li tak chtít využít dopravy dítěte do Březové i z Březové, cena bude celkem 200 Kč


Svozy z Prahy a do Prahy

Z a do PRAHY můžete využít dopravy pro Vaše dítě v rámci všech turnusů konaných v Outdoor Resortu Březová. Místo v autobuse je nutné REZERVOVAT. Je nutné rezervovat každou cestu zvlášť.

Příjezdový den: Dítě tábor začíná a pojede z Prahy do Březové - odjezd z Prahy bude v 17:00 hod. Na místo se tak prosím s dítětem dostavte v 16:30 hod.

Odjezdový den: Děti se ve středisku poslední den naobědvají. Předpokládaný příjezd do Prahy je v 15:30 - 16:00 hod. Prosíme abyste zajistili, že nejpozději ve 15:30 hod bude na místě někdo, kdo si dítě převezme.

Odjezdy z Prahy budou z ulice Chilská u stanice metra C, Opatov. Zaparkovat můžete na parkovišti u této ulice, vyznačené v mapě. Zde bude také přítomen pracovník STANu. Na místo se dostanete pohodlně přímo z hlavního vlakového nádraží v Praze, a to metrem, trasa C, do stanice Opatov. Na místo se dostanete také autobusem, a to na autobusovou zastávku Opatov.

  • Nutnost rezervace místa v autobuse pro dopravu z či do PRAHY: ANO
  • Cena jedné jízdy: ( PRAHA směr Březová nebo Březová směr PRAHA) 200 Kč
  • Budete-li tak chtít využít dopravy dítěte do Březové i z Březové, cena bude celkem 400 Kč


Obecné info ke svozům

  • Nezapomeňte, že každou cestu musíte rezervovat zvlášť! (Tj. na odjezd na tábor jednu a na příjezd z tábora druhou rezervaci!)
  • Potvrzení vašich svozových rezervací vám po schválení dorazí na e-mail, proto je včas raději překontrolujte - najdete zde směr i termín rezervovaných svozů
  • Na svozové místo se vždy dopravte s dostatečným předstihem
  • Prosíme, abyste měli připravenou přesnou částku pro platbu svozu
  • Pokud má svoz ze střediska zpoždění, buďte prosíme, trpěliví, zvláště na D1 je doprava opravdu hustá a omezení mnoho, v případě, že by se dělo něco zásadního vás budeme sami informovat!
  • Na svozovém místě vybíráme veškeré dokumenty (kopii kartičky pojišťovny, nástupní list a lékařský posudek, mějte je připraveny s sebou)
  • Pokud nemáte rezervované místo ve svozu, s největší pravděpodobností nejsme schopni dítě na svoz přijmout, protože obsazujeme každé sedadlo a autobus není nafukovací, každopádně se pokusíme situaci řešit, je jí ale lepší včas předejít

Ceník svozů

cesta TAM cesta ZPĚT cena TAM i ZPĚT
Praha 200,- 200,- 400,-
Brno 100,- 100,- 200,-

Přečteno: 1096x
STAN - dětské letní tábory, školní výlety, adaptační kurzy, teambuilding
Vysokolanové centrum
Lezecká stěna
Lukostřelba
Bungee-trampolína
Bungee-running
Démonická lanovka
Skok do prázdna
Free fall
Nízká lana
Rafty
Airsoft
Armygame
Paintball
Týmpark
Jákobův žebřík
Larp
Koně
Čtyřkolky
Bazén
Noční hra
Večerní program
Sportoviště
GPS